Výročná správa o činnosti Fondu národného majetku SR za rok 1993. 2
Oblasť použitia finančných prostriedkov Fondu. Rozpis vzniknutých pohľadávok podľa jednotlivých metód transformácie. Peňažné príjmy a výdavky Fondu. Záväzky a poskytovanie záruk.