Aktuálne otázky bankovníctva - Makúch, Jozef, 1953-
Piaty rok prestavby slovenského bankovníctva. Najvýznamnejšia zmena - demonopolizácia komerčného bankovníctva. Vznik NBS ako emisnej banky. Vznik nových neštátnych bánk. Privatizácia bankového sektora. Vybrané ukazovatele o komerčných bankách v SR (tab.). Vývoj inflácie v r. 1994 (tab.). Vývoj stratégie rastu úrokových sadzieb (tab.).