Banka pro mezinárodní platby bilancovala - Křelinová, Jana
Postavenie a činnosť BIS (Bank of International Settlements). Nástupníctvo ČNB a NBS (po zaniknutej SBČS) v tejto banke. BIS - centrum medzinárodnej menovej spolupráce, centrum ekonomického a menového výskumu. Služby centrálnym bankám. Výročné zasadnutie BIS 31.3.1993.