Bankovníctvo Banky v SR
Potreba legislatívnych zmien v bankovníctve. Banky na Slovensku (21 peňažných ústavov so základnými informáciami). Poštová banka, a.s. Bratislava. Porovnanie bánk (slovenských a pobočiek zahraničných bánk v SR) podľa hlavných ukazovateľov (bilančná suma, výška kapitálu, zisk, počet pracovníkov, ziskovosť aktív a pasív, dravosť atď.). Služby Internationale Nederland Bank (ING), N.V. Amsterdam, pob. Bratislava.