Banky, informace, informační technologie a jejich zranitelnost - Hönigová, A.
Rozvoj informačných technológií. Banky a informačné technológie. Bankové informácie a bezpečnosť systému. Hrozby bezpečnosti systému a počítačová kriminalita. Počítačové zločiny a právo. Banky a štandardizácia v oblasti bezpečnosti informačných technológií.