Eurošeku je 25 let - Miňovský, P.
Výhody bezhotovostného platobného styku. Šek najpoužívanejší platobný prostriedok bezhotovostného platobného styku. Založenie spoločnosti Eurocheque International. Ďalší platobný prostriedok - kreditná karta - EUROCARD. Spoločnosť Europay International S.A. Licencie pre banky v ČR a SR.