NBS chutia peniaze inak Menová politika NBS a úroveň služieb našich komerčných bánk - Ďurianová, Alica
Viceguvernér Národnej banky Slovenska Marián Jusko o možnostiach regulovať podnikateľské aktivity komerčných bánk, o povinnosti NBS prihliadať vo svojej politike na možnosti a potreby štátu. Menová politika NBS, politika komerčných bánk a úroveň ich služieb. Čo je predmetom dohľadu NBS na komerčné banky. Vzťah NBS k štátu a štátnemu rozpočtu.