Pobočky českých bánk na Finexe '94 - Matloň, Igor
Činné pobočky zahraničných - českých - bánk v SR k júlu 1994, základné informácie o nich (základné imanie, bilančná suma, zisk pred zdanením, počet pracovníkov, organizačné jednotky, podiel slovenského kapitálu), zameranie činnosti a prezentácia na 2. ročníku (20.-23.9.1994 Banská Bystrica) Finex '94, medzinárodnej výstavy finančníctva, bankovníctva a poisťovníctva.