Zoznam bánk na území SR (stav k 30.9.1994)
Prehľad činných obchodných bánk a sporiteľní. Zoznam bánk, ktoré nezačali činnosť. Zoznam pobočiek zahraničných bánk. Zoznam pobočiek zahraničných bánk, ktoré nezačali činnosť.