Čipové karty - Sasinek, M.
Plastová karta s čipom. Umiestnenie kontaktného poľa na karte. Fázy životnosti čipovej karty. Pamäťové karty (Memory cards). Logické karty (Wired logic cards). Inteligentné karty (Smart cards). Superinteligentné karty (Super Smart cards). Bezkontaktné čipové karty.