Šeky v zahraničním obchodě. 2 - Voženílková, B.
Používanie šekov ako platobných prostriedkov v zahraničnom obchode. Druhy šekov: Eurošek, cestovný šek. Nový šekový systém, ktorý vytvára skupina českých bánk pod patronátom ČNB. Základné podmienky vystavenia šekov. Záručná identifikačná karta. Výhody pre majiteľov šekov.