Postavenie a úlohy Slovenskej sporiteľne, a.s. - Tenczer, N.
Transformácia Slovenskej sporiteľne na akciovú spoločnosť. Produktová politika banky: produkty pre obyvateľstvo, produkty pre malých a stredných podnikateľov, produkty pre vybranú klientelu. Inovácia produktov v devízovej oblasti. Založenie Prvej stavebnej sporiteľne, a.s.