Stavební spoření - Dvořák, Petr
Vznik a rozvoj stavebného sporenia. Základný princíp a priebeh stavebného sporenia. Podmienky pre získanie nároku na poskytnutie úveru. Štátna podpora. Stavebné úvery. Výhodnosť stavebného sporenia.