Co ovlivňuje inflaci v České republice? - Sergi, Bruno S.
Potreba udržať infláciu na minimálnej úrovni. Pravdepodobné príčiny inflácie. Vzťah medzi cenami a menovými agregátmi. Grangerov test kauzality a Engle-Grangerov test kointegrácie. Ekonometrický dôkaz. Indexy spotrebiteľských cien a miezd. Ekonomické implikácie.