Cenné papíry a banky - Jaroš, P.
Banky na burze. Banky ako emitenti cenných papierov. Banky na sekundárnom trhu cenných papierov a ich ďalšie služby, ako je nákup cenných papierov, predaj cenných papierov, uloženie a správa cenných papierov.