Definitívne výsledky 25. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 24.8.1994 do 6.9.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-účastinných spoločností, s ktorých cennými papiermi sa obchodovalo v 25. kole, s údajmi o aukčnej cene, uskutočnených obchodoch, objemoch obchodov, ponuke a dopyte a hornej a dolnej hranice prípustného cenového pásma pre 26. aukčné kolo.