Definitívne výsledky 25. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 24.8.1994 do 6.9.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-účastinných spoločností, s ktorých účastinami sa obchodovalo v 25. aukčnom kole. Uvádza sa názov spoločnosti, aukčná cena, uskutočnené obchody, objem obchodov, ponuka a dopyt, dolná a horná hranica prípustného cenového pásma pre 26. kolo.