Investiční fondy v čele - Konečný, M.
Hodnotenie situácie kurzov akcií na kapitálovom trhu Českej republiky. Ďalšie emisie na kótovanom trhu. Objemy obchodov na organizovaných trhoch. Otázky hranice cenového rastu akcií investičných fondov. Zostrovanie komerčného boja medzi dvomi organizátormi trhu - pražskou burzou a RM-s.