Oceňování akcií z kupónové privatizace - Guoth, J.
Zásadný problém I. vlny kupónovej privatizácie - ocenenie akcií získaných do portfolia investičných fondov. Stanovenie spôsobu ocenenia hodnoty získaného majetku v II. vlne kupónovej privatizácie v ČR, podľa metodických pokynov MF ČR.