Veľký záujem vyhnal ceny akcií na takmer dvojnásobok trhovej hodnoty - Hajko, J.
FNM SR predal v septembri 1994 prostredníctvom verejnej súťaže účastiny 45 spoločností v nominálnej hodnote 2,86 mld Sk, predajom získa 738 mil. Sk. Hodnotenie návrhov, jeho mechanizmus. Zhodnotenie predaja účastín vo verejnej obchodnej súťaži.