Hypotekární úvěry nemohou zůstat bílým místem - Vencovský, František
Úverová teória potvrdzuje výhody hypotéky v modernom bankovníctve. Predmet hypotečného úveru. Vývoj úrokových pomerov v krajine. Bezpečnosť hypotečných úverov - zriadenie tzv. verejných pozemkových kníh. Hypotečné zástavné listy.