Konjunkturní situace hospodářství vyspělých zemí a její výhled
Postupný vzostup svetového hospodárstva. Priemyselná výroba, miera nezamestnanosti, domáci dopyt, súkromná spotreba, investície, inflácia, medzinárodné finančné trhy, devízové trhy v 2. štvrťroku 1994 v USA, V. Británii, Japonsku a západnej Európe. Prognózy hospodárskeho rastu krajín OECD.