Maďarská ekonomika a volby 1994 - Kálal, K.
Hospodársky vývoj a súčasný stav maďarskej ekonomiky za roky 1990-1993. Podiel jednotlivých odvetví na tvorbe hrubého domáceho produktu. Vývoj priemerných mesačných miezd. Vývojové tendencie hospodárstva MR v prvom štvrťroku 1993. Prognóza vývoja na rok 1994.