Základní ukazatele vývoje ekonomiky České republiky
Vybraté základné ekonomické údaje o hospodárskom vývoji ČR v 1. štvrťroku a mesiacoch február-apríl 1994: hrubý domáci produkt, výroba tovaru v priemysle, dovoz, vývoz, príjmy a výdavky štátneho rozpočtu, vklady, devízové rezervy, porovnanie s r.1993. Zamestnanosť, miera zamestnanosti, spotrebiteľské ceny, životné náklady domácností, ceny, maloobchod, priemysel, stavebníctvo, preprava tovaru, predaj poľnohospodárskej produkcie od prvovýroby.