Chýba konštruktívna predstava - Magvaši, P.
Minister hospodárstva SR Peter Magvaši o pôžičkách na pozastavenú stavbu jadrovej elektrárne Mochovce. Predbežné rokovania v Londýne o pôžičke EBOR na spoločný projekt medzi š.p. Slovenské energetické podniky, Electricité de France a Bayernwerkom, ruská účasť. Ceny energie, platobná neschopnosť podnikov - východiskom je prehlbovanie systémovej transformácie ekonomiky. Prihlásenie sa k Partnerstvu za mier a usmernenie konverzie priemyslu. Hospodárska politika terajšej vlády.