Aktuálne o hospodárstve SR - Sedlák, Mikuláš
Prof. Mikuláš Sedlák o ekonomickej transformácii na Slovensku. Medzinárodné finančné inštitúcie sledujú predovšetkým svoje ciele, a nie naše potreby a blaho. Vychádzajú z myšlienok "novej" ortodoxie voľného trhu zo začiatku 80. rokov. Overovanie šokovej terapie (Prof. J. Sachs) v praxi. Minulé strádanie obyvateľstva mnohonásobne presahuje hodnotu, ktorú získavajú DIK-ovia v kupónovej privatizácii. Potreba konštruktívnej deštrukcie v ekonomickej transformácii. Štefan Rosina z Matadoru Púchov o dôsledkoch vládnej politiky v praxi.