Dôchodková privatizácia? Ad: Je kupónová privatizácia podvod? Sú na Slovensku úspory? - Fidrmuc, J.
Ohlas na návrh alternatívnej metódy kupónovej privatizácie založenej na širokom využití penzijných fondov (HN, 16.6.1994). Upozornenie na omyly. Fungovanie dôchodkového zabezpečenia. Nevýhody privatizácie za peniaze. Pochybnosti o nevyhnutnosti vstupu penzijných úspor na kapitálový trh. Opodstatnenosť kupónovej privatizácie.