Noví majitelia akcií štyroch lukratívnych podnikov sú už navrhnutí, ale oficiálne neznámi - Hajko, J.
Odporúčania na predaj účastín 5 spoločností z portfolia FNM - Benzinol, a.s. Bratislava, Investičná a rozvojová banka, a.s. Bratislava, Slovenská poisťovňa, a.s. Bratislava, Slovenská sporiteľňa, a.s. Bratislava a VSŽ, a.s. Košice. Situácia v septembri 1994. Záujem o kúpu, výberová komisia, rozhodne nová vláda.