V priamych predajoch dominuje zlomková prvá platba - Hajko, J.
31 rozhodnutí o privatizácii štátnych podnikov alebo ich častí priamym predajom, ktoré prijala slovenská vláda koncom augusta a začiatkom septembra 1994. Informácie o účtovnej hodnote, kúpnej cene, novom majiteľovi, prvej platbe atď.