Konjunkturní vývoj průmyslové výroby se zaměřením na zpracovatelská odvětví trhů VTE
Vývoj priemyselnej výroby vo vyspelých západných krajinách sa v priebehu r. 1993 opozdil za očakávaním. Začiatok oživenia sa posunul až do r. 1994. Tempo rastu výroby v olasti strojárstva, obrábacích strojov, automobilového priemyslu, energetiky, elektroniky, chemického priemyslu, textilného a odevného priemyslu, drevárskeho a papierníckeho priemyslu, potravinárskeho priemyslu v jednotlivých krajinách OECD.