Transformace zemědělské prvovýroby - Janda, V.
Vplyv roľníkov na spracovateľský priemysel, obchod a na vstupy do poľnohospodársko-potravinárskeho sektora. Opatrenia na dokončenie transformácie poľnohospodárskeho a potravinárskeho sektora. Rodinný prvovýrobný poľnohospodársky a lesnícky podnik. Prekonanie deficitu majetkového ručenia.