Podnikanie v službách - Cibáková, Viera
Charakteristika podnikania. Špecifiká podnikania v službách. Predmet podnikania. Oblasti a formy podnikania. Veľkosť podniku (firmy). Druhy podnikov, resp. podnikateľských subjektov, ktoré poskytujú služby. Družstevné podnikanie - poskytovanie niektorých špecifických služieb.