Stanou se průmyslové země zeměmi služeb?
Podiel priemyslu na zamestnanosti a hrubom domácom produkte vo vyspelých krajinách. Presun zamestnanosti a podielu priemyslu na HDP v prospech sektoru služieb. Porovnanie zamestnanosti v sektore služieb v krajinách OECD. Výzva vládam OECD na zabránenie ďalšieho poklesu priemyselnej produkcie vo vyspelých krajinách.