Agroturistika - forma podnikání - Novák, K.
Zmysel a riziká agroturistiky. Chránená krajinná oblasť Biele Karpaty. Projekt agroturistiky v CHKO B.K. Jednoduché ubytovne. Ubytovanie priamo na farme. Aktivity pre manažérsku skupinu.