Cestovanie Cestovný ruch
Mimoriadna septembrová sekcia časopisu. - Rozvoj cestovného ruchu na Slovensku. Ponuky slovenských cestovných kancelárií. Cestovanie a letecká doprava na Slovensku. Vycestovanie do zahraničia prostredníctvom cestovných kancelárií SR, svetové lyžiarske strediská, niektoré poznávacie a pobytové zájazdy, študijné cesty, misie podnikateľov, špecializované zájazdy pre náročných. Turistické burzy.