Speciální služba Mezinárodní politiky cestovním kancelářím
Bulharsko, Chorvátsko, Taliansko, Portugalsko, Grécko, Španielsko, Tunisko, Turecko - základné údaje, politická situácia, hospodárska situácia, cestovný ruch.