Vývoj konjunktury a cen surovin na hlavních světových trzích
Celkový vývoj konjunktúry na svetových trhoch ovplyvnil ťažbu a ceny väčšiny surovín. Cenový pohyb energetických surovín, priemyselných surovín, neželezných kovov, drahých kovov, poľnohospodárskych priemyselných surovín a potravín. Cenové indexy.