Rozhodovanie o obchodných partneroch - Richterová, Kornélia
Kritériá výberu dodávateľov a metódy hodnotenia. Pre výber dodávateľov je dôležitý rozsah a kvalita služieb spojených s dodaním tovaru - dodávkový servis. Prvky tohoto servisu - dodacia lehota, spoľahlivosť dodávok, flexibilita dodávky a stav dodávky. Kritériá hodnotenia odberateľov. Metódy hodnotenia obchodných partnerov. Charakteristika jednotlivých metód.