Distribučný manažment vo vyspelých trhových ekonomikách a v Slovenskej republike - Čihovská, Viera
Distribúcia - riadenie prevozu produktu od výrobcu k spotrebiteľovi. Organizačné usporiadanie distribučných ciest a ich riadenie. Konvenčné odbytové cesty. Vertikálny marketingový systém (nová organizačná forma odbytových ciest). Konflikty v distribučných cestách a ich riešenie.