Tvorba marketingovej koncepcie a jej aplikácia v obchodných firmách - Daňo, Ferdinand, 1959-
Rozhodovanie v marketingu a jeho význam. Väčší ekonomický význam obchodných firiem ako firiem výrobných. Sú schopné prevziať na seba viacero rozhodnutí: tvorba sortimentného programu, forma a distribúcia. Rozhodovacie alternatívy. Rozhodovanie o sortimente.