Špecifiká marketingu a odbytu tovarov výrobného charakteru a tovarov osobnej spotreby - Čihovská, Viera
Rozdiely v metódach marketingu spotrebného tovaru a metódach aplikovaných v marketingu tovarov výrobného charakteru. Druh výrobku a jeho expedičná schopnosť. Využitie leasingu. Charakter trhu alebo jeho časti (segmentu). Segmentácia trhu. Spôsob dodávky, veľkosť potreby a dopytu. Voľba odbytových ciest.