Výrazne menej slovenských firiem na strojárskom veľtrhu v Brne Slovenskí vystavovatelia zviedli boj hlavne o český trh - Prosnan, Jozef
Informácia o 36. medzinárodnom strojárskom veľtrhu Brno '94 (14.-20.9.1994), tritisíc vystavovateľov z 33 krajín. Profilácia veľtrhu. Účasť slovenských firiem, zoznam a pozoruhodné exponáty, exponáty s udelenou zlatou medailou.