Franšízing - systém šitý na míru Pojmy ze světa mezinárodního obchodu - Knapik, Peter
Dva významy pojmu franchising v medzinárodnej ekonomickej praxi. Pravá podstata franchisingu. Konkrétny prípad franchisingu. Poskytovateľ a príjemca franšízy. Obsah a forma franšízingovej zmluvy.