Leasing - Cibáková, Viera
Charakteristika leasingu. Leasingové spoločnosti. Formy leasingu. Operatívny a finančný leasing - najrozšírenejší druh leasingu v SR. Postupnosť leasingovej operácie (dopyt, ponuka, objednávka, uzavretie leasingovej zmluvy, prevzatie leasingového predmetu, ukončenie leasingovej zmluvy). Výhody a nevýhody leasingu.