Rukověť exportéra: Norsko Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre zahraničnoobchodný styk s Nórskom. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Voľné colné pásma, letiská, prístavy. Obchodné banky. Regulácia obchodu medzi ČR a Nórskom. Odbytové cesty. Dodacie a platobné podmienky. Sprievodné doklady, špeciálne predpisy. Clo a colné predpisy. Nórske právo. Ochranné známky, patenty. Zástupcovia, výhradní dovozcovia. Formy obchodného podnikania. Podpora exportu.