Rukověť exportéra: Slovinsko
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre zahraničnoobchodný styk so Slovinskom. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Slobodné colné pásma, prístavy, colné letiská. Obchodné banky. Hospodárske komory. Ponuky, dodacie a platobné podmienky, sprievodné doklady. Špeciálne predpisy. Clá a colné predpisy. Slovinské právo. Ochranné známky, patenty, licencie. Podpora vývozu, devízové predpisy.