Rukověť exportéra: Švédsko
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre zahraničnoobchodný styk so Švédskom. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Voľné colné pásma, colné letiská, prístavy. Dovozný režim. Regulácia obchodu medzi ČR a Švédskom. Odbytové cesty. Dodacie a platobné podmienky. Sprievodné doklady. Špeciálne predpisy. Clo a colné konanie. Švédske právo. Patenty, ochranné známky. Zástupcovia obchodní. Formy obchodného podnikania. Devízové predpisy.