Charakteristika agrárního zahraničního obchodu ČR na základě dohody s Evropskou unií - Vološin, Josef
Otvorenie agrárneho trhu ES v rámci európskej (asociačnej) dohody ČR a EU. Popis obsahu jednotlivých príloh a tabuliek dohody. Kvantifikácia vývozu a dovozu agrárnych produktov v rámci poskytovaných koncesií.