K nově zavedenému výběrovému indexu nominálních cen dovozu a vývozu za rok 1993 - Ciznerová, M.
Popis metodológie tvorby nového výberového cenového indexu vývozu a dovozu na sledovanie vývoja zahraničného obchodu. Konštrukcia schémy výberového cenového indexu v členení podľa Harmonizovaného systému (colného sadzobníka) a klasifikácie SITC Rev. 23. Výsledky zisťovania. Porovnanie výberového indexu a indexu priemerných hodnôt za ČR r.1993.