Obchod s Evropskou unií: Benelux - Straka, M.
Podiel na obrate zahraničného obchodu ČR s krajinami Európskej únie - Holandsko, Belgicko, Luxembursko. Vývoz, dovoz najvýznamnejších tovarových položiek.